SportsFustra

Lähde mukaan ylelliselle Fustra-lomalle Malagaan!

 

Fustra on suomessa kehitetty liikuntamuoto, jonka avulla avataan lihaskireydet, vahvistetaan heikommaksi jääneet lihakset sekä opetellaan käyttämään useita eri niveliä ja lihasryhmiä yhtäaikaisesti. Fustra sopii kaikille tavoitteista riippumatta. Lähde aktiivilomalle yksin, kaksin tai kivassa porukassa.

 

Doubletree by Hilton Hotel Resort & Spa

 

Doubletree by Hilton Hotel Resort & Spa on aikuisille asiakkaille suositeltu kohde, joka sijaitsee Fuengirolassa, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Malagan lentokentältä. Hotelli tarjoaa upeat meri- ja vuoristonäkymät sekä design-huoneista, että kattoterassilla olevalta infinity-altaalta. Palveluihin kuuluu mm. spa, kuntokeskus, kolme ulkouima-allasta ja kaksi sisäuima-allasta. Span tiloissa voit nauttia mm. virtausaltaasta, vesiputouksista, saunoista ja hierontapalveluista. Hotellista löytyvät myös ryhmäliikuntatilat, spinningpyörät, kuntosali sekä useita yksilöohjauksiin erikoistuneita liikunta-alan ammattilaisia valmiina paikan päältä.

 

Ravintolatarjonnasta vastaa mm. kolmen muun ravintolan lisäksi mm. Michelin-tähdellä palkittu Sollo-ravintola, ja hotelli kasvattaa itse jopa osan ravintoloidensa yrteistä ja kaloista.

Ota yhteyttä 040 656 5313 tai tiia@padeltravels.fi

”Todella ikimuistoinen pelimatka parhaille padel-kentille” - Joni